donderdag 12 oktober 2006

Schwalbe Marathon Racer.... top of flop?

De Racers heb ik nu 3524 op m'n fiets liggen. De rechter voorband is voortijdig afgeschreven wegens loslatend rubber van het karkas. Daar heb ik gisteren een nieuwe voor gekregen. Linksvoor ligt er vanaf het begin op maar ziet er niet echt fris meer uit. Het profiel is inmiddels bijna weg, er zitten een paar plekken in waar ik het karkas kan zien. De achterband houdt zich wel vrij netjes maar dat is voor een achterband op een driewieler (tadpole) niet vreemd. De linker voorband heb ik nu vervangen door de nieuwe band. De rechter voorband is 2 weken geleden erop gelegd omdat de 'defecte' band er toen af ging. De band die er toen op gelegd is, is een band die wel al de nodige kilometers gemaakt heeft maar grotendeels als 'reserveband' in m'n Versatile gestaan heeft. Ik heb nu dus een nieuwe band en een nog vrij goede band op de voorwielen liggen en ook nog een band die goed genoeg is op het achterwiel. Ik ben benieuwd hoe lang ze het uit gaan houden maar ik ben bang dat ze de 6400 niet gaan halen die ik met de Vredestein Monte Carlo's gereden heb.

Maar goed, het zal ook niet zo gek lang meer duren voordat ik de KHE Premiums ga monteren. Ook bij die bandjes ben ik benieuwd hoe lang ze het uit gaan houden.

1 opmerking:

Anoniem zei

Schwalbe Marathon Racer.... top of flop?

Ze rijden heerlijk, maar als je wegdek melange uit alle soorten weg-/"paadjes"dek bestaat dan zijn het lekrij-kampioenen. Het is m'n 1e en laatste setje.

Voor mij dus FLOP.

Maar ik kan mij voorstellen dat een vrijwel uitsluitend asfalt rijder zegt TOP.

Groeten, Bert.