woensdag 7 december 2005

Lange tijd stilte

Tja, dat krijg je als je weer eens een écht portie griep op je dak krijgt. Iedereen kent vast wel van die 2 à 3 dagen dat je lichte verhoging hebt, tikkie licht in je hoofd bent, wat last van je keel hebt, wat rillerig e.d. Gewoon een klein griepje dus. Maar daar heb ik het niet over; dat zijn van die symptomen waarbij je gewoon even doorbijt en doorgaat met het normale leven; gewoon naar het werk etc.

Een jaar of 7 geleden heb ik eens grondig kennis gemaakt met flink wat griep. Toen ben ik 2 weken uit de running geweest.
Afgelopen zaterdag kreeg ik toch wel wat meer dan dat standaard griepje. Zoals gebruikelijk heb ik getracht om gewoon door te bijten in de hoop dat het maandag wel afgenomen zou zijn. Helaas. 3 dagen lang heb ik met wisselende temperaturen gelopen van 38 graden celcius tot pieken van bijna 40 graden celcius. 's Nachts weinig geslapen, overdag moe als een hond, overeind blijven staan lukte niet zo gek lang want dan begon alles te draaien en duizelen waardoor ik toch maar zo snel mogelijk het bed weer op zocht om te gaan liggen.

Vandaag ben ik nog steeds niet gezond; m'n geest wil wel maar m'n lichaam vertikt het gewoon. Maar ik ben aan de beterende hand. Morgen nog maar een dag thuis blijven om nog wat beter uit te zieken. Vrijdag weer aan het werk. Beter zal ik nog niet zijn maar wel weer goed genoeg om aan de slag te gaan vermoed ik. Dan kan ik eindelijk weer lekker een eindje fietsen.

M'n streefafstand van 5000 woon-werk-kilometers voor dit kalenderjaar is nu wel dramatisch in de problemen gekomen; de 8000 kilometers totaal dit jaar kan ik nu wel vergeten. Jammer maar helaas. Volgend jaar beter.

1 opmerking:

allewedertje zei

Nou Wilfred, beterschap zou ik zo zeggen ! En als het je een troost kan zijn : mijn aantal fiets km's dit jaar is 0,0 .....