maandag 12 december 2005

Koeriersdienst

De locatie waar Marrianne werkt, zat in papiernood. Omdat onze locatie wel voldoende voorraad had, heb ik in 2 etappes papier naar Zwolle gezeuld. Afgelopen vrijdag 4 pakken van elk 500 blaadjes, vandaag 6 pakken. Dit levert de nodige kilogrammen extra op, wat goed te merken was bij het optrekken.

Bij de locatie waar Marrianne werkt, heb ik eerst 3 pakken papier mee naar binnen genomen want 6 pakken tillen is me teveel. Vervolgens heb ik de volgende 3 pakken opgehaald. 2 Schilders die bij de ingang aan het werk waren vroegen me "Of ben jij van de koeriersdienst?" Ze leken het te menen. Ik heb eerlijk geantwoord: "Ja, zo ongeveer."

Toen ik in wilde stappen om te vertrekken, kwam een man op me aflopen: "Tjonge, ze maken ze ook steeds mooier!" De man zag regelmatig in de morgen een witte rijden in de buurt. Dat kan maar één zijn: Paulus.

2 opmerkingen:

Bruno Van den Bussche zei

Vandaag getracht mijn voorlichten vast te zetten. Ze trilden tegen de voorruitjes. Dat vastzetten bleek onmogelijk, en met het hard aandraaien van de moer brak die af. Zodadelijk naar Wouter Staljanssens om een oplossing te zoeken. Mijn voorlicht zit nu wel erg los...

Wijnandt zei

Hmmm..., ben ik blij dat ik 'n minimalistische velomobiel, zijnde de WAW, heb besteld. Simpele technische oplossingen voor verlichting (buitenkant, bij de spiegels) en verder geen toeters of bellen. Allemaal heel eenvoudig dus }:-)

Dan kan er ook niet zoveel stuk gaan.