vrijdag 26 augustus 2005

Publiek

De afgelopen dagen ben ik enkele keren de stad in geweest met de Versatile. Keer op keer trekt het apparaat veel aandacht (ik moet toch een bedrijf zien te vinden waarvoor ik reclame kan gaan rijden). Vragen als 'wat kost dat?/Zal wel duur zijn he?', 'hoe hard rijd je nou met dat ding?', 'Heb je die zelf gemaakt of is die gewoon in de handel?' komen keer op keer op me af. Kinderen vergapen zich op de 'raketknoppen' op de stuurknuppels. Een vrouw merkte op dat je wel veel aandacht krijgt met zo'n fiets en of ik dat wel leuk vond. Ik heb maar geantwoord met 'Ik vind het héééérlijk'

Met een Versatile krijg je dus (ongevraagd) inderdaad veel aandacht. Tja, dat valt te verwachten. Met een Alleweder is de hoeveelheid aandacht al groot dus zal dat met een nog flitsender ogende Versatile met openslaande kap en strak interieur (welke ook nog eens is uitgebreid met accu-indciator e.d.).

Gelukkig kan ik mensen elke keer meedelen dat de fiets geweldig rijdt. Mensen kijken ervan op dat je met normale inspanning al snel 10 km/h harder rijdt dan met een normale fiets. Vandaag keek een man ook met grote ogen toen ik vermeldde dat ik doorgaans 30-35 km/h rijd met normale inspanning. Hij vertelde dat hij toch stevig door moest trappen om dat te bereiken (en dan te bedenken dat er nog veel snellere fietsen zijn zoals de Quest en WAW).

Duidelijk is dat je met de Versatile altijd aanspraak hebt.

Geen opmerkingen: