maandag 15 augustus 2005

Afblijven! en boodschappen

Vanmiddag ben ik de stad in gegaan om wat spullen te kopen. Op een gegeven moment ben ik bij een zaak geweest met allerhande spul voor de scheepvaart. Ik parkeerde m'n fiets bij de gevel, zette het alarm aan en ging naar binnen. De man van de winkel complimenteerde me met m'n mooie fiets.
Ik snuffelde rond om te zoeken naar datgene wat ik nodig had. Op een gegeven moment had ik waarvoor ik gekomen was. Ik ben bezig met afrekenen, hoor ik ineens een alarm loeien. Een snelle analyse van het geluid en ik wist dat het om mijn Versatile ging. De winkel heeft enorm veel en brede ramen. Ik had zicht op m'n Versatile die 3 meter verderop stond aan de andere kant van de gevel. Bij de fiets stonden flink wat mensen het 'ding' te bekijken. Iemand zal wel iets te nieuwsgierig z'n hoofd naar binnen gestoken hebben. Dat zal hij de volgende keer wel laten gok ik zo.

Later deze dag zijn we op bezoek geweest bij mijn ouders. Op de terugweg naar huis hebben we boodschappen gedaan. De winkelwagen was niet stampesvol maar was toch leuk gevuld.
Bij het inladen van de Versatile blijkt dat het opklapbare stoeltje, wat de beschikbare bagageruimte beter bereikbaar maakt, een verradelijk ding is. Je moet enorm goed opletten dat je niet te hoog doorstapelt want dan kan de stoel niet meer omlaag of je plet de boodschappen met de stoel.
Maar met groot gemak ging er een flinke vracht in.

Geen opmerkingen: