maandag 29 oktober 2007

Weer een reactie van Gemeente Hattem over de Hanzelijn

Afgelopen week heb ik weer een mailtje rondgestuurd naar ondermeer Gemeente Hattem, Dura Vermeer en Prorail. Toen ik vanmorgen weer bij de Oostersedijk kwam, zag ik tot m'n genoegen dat het hek weer in de berm naast het fietspad stond. Ik was éééven in de veronderstelling dat men toch inzicht is gekomen bij de genoemde instanties.

Thuis aangekomen bleek dit helaas niet het geval te zijn. De gemeente Hattem heeft mij een reactie gestuurd naar aanleiding van m'n laatste mailtje. Ik heb deze keer een mailtje van een ander persoon ontvangen. Ik vermoed dat de vorige 'contactpersoon' niet meer werkzaam is bij de gemeente of dat er wijzigingen in functies zijn geweest want het directe mailadres bestond niet meer op moment van verzenden van m'n vorige mailtje.

Maar goed, in het mailtje wat ik vandaag ontvangen heb, heb ik te horen gekregen dat de zandwagens binnenkort tòcht heen en weer zullen gaan rijden op de Oostersedijk.
Omdat ik een reactie van een andere persoon heb ontvangen, heb ik maar weer het hele verhaal opgerakeld met de overige 'argumenten' die aangedragen zijn om fietsers van de rijbaan te laten afbuigen. Tevens heb ik aangegeven dat ik nog nooit een reactie heb gehad op een aangedragen alternatief: een bolle spiegel op de hoek van de kruising om de dode hoek van de vrachtwagen zichtbaar te maken voor de chauffeur.

Ik ben benieuwd of ik nu wel een wat meer inhoudelijke reactie krijg op dat punt en op de overige aangedragen gevaren die ontstaan door de aanpassing.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hé, dat is een pluspuntje! Scheelt weer omfietsen. Laten we niet vergeten dat (uit onderzoek) Wezep het 'crimineelste' dorp is van Nederland (ja, dat schijnt zo te zijn..)

WFvN zei

Nja, een pluspuntje? Ook alleen maar bewerkstelligd door iemand die een beetje burgerlijk ongehoorzaam is. Liever had ik gehad dat de instanties die de oorzaak zijn van deze 'omleiding' zouden inzien wat ze gecreëerd hebben.
Wat betreft de Wezepers: ik kan het uitstekend met ze vinden. Laat de statistieken maar voor wat ze zijn.