donderdag 14 december 2006

0900-TUIG

Vandaag was het weer raak. Bij het tuincentrum tussen Hattemerbroek en Wezep stond weer de vrachtwagen op het verplichte fietspad geparkeerd. Tijdstip: 7.40h; wederom niet 'vroeg'. Dus heb ik het landelijke meldnummer weer gebeld en melding gedaan van het feit.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Wel eerst tot 10 geteld.....

WFvN zei

Neuh, niet geteld, niet gereageerd maar er voorbij gesjeesd (over de scheve bestrating met verzakte klinkers) en vervolgens dus gewoon de politie gebeld en dat blijf ik doen als die gast na 7.30h er nog/weer staat.

Wijnandt zei

'k Kan mij levendig voorstellen dat je je daar rot aan ergert. Die onbeschaamde vanzelfsprekendheid waarmee men de hoofdgebruikers van het fietspad de doorweg belemmert. Als fietser of voetganger hoef je niet te proberen om bij herhaling de automobilisten lastig te vallen...

WFvN zei

Als de man mij gewoon serieus had genomen dan was dit alles niet gebeurd. Hij had me één en ander duidelijk kunnen maken. Of ik het er dan mee eens zou zijn valt nog te betwisten maar in ieder geval is de kans vrij groot dat ik dan een andere houding had aangenomen. Ikzelf hoef er niets van te zeggen, dat is duidelijk want ik word door de man niet serieus genomen. Dus doe ik het maar via de politie (die fietsers overigens dus ook niet echt serieus lijkt te nemen). Wellicht dat als het vaak genoeg gebeurt en ik vaak genoeg aan de telefoon hang (dus elke keer melden), dat er dan wel effectieve actie ondernomen wordt.

Anoniem zei

Ach Wilfred, het kan altijd veel erger. Kijk maar eens op dit filmpje
http://www.recumbentblog.com/archives/2007/01/streetfilms_sep.html

Gr.

Wim

Anoniem zei

Hm, dit is handiger
http://tinyurl.com/y4z6xn

Gr.

Wim

WFvN zei

Tjeeeeeeemig..... wat zijn Nederlandse automobilisten dan engeltjes in vergelijking met wat ik daar zie..... Tenminste, als ik hier in Zwolle kijk. Wellicht dat het in grote steden als Amsterdam wat minder prettig fietsen is maar dan nog vraag ik me af of de chaos van het filmpje daar geëvenaard wordt.