maandag 24 april 2006

Conditie en kadansmeter

M'n kadans doet het weer. Gisteren gaf hij geen sjoechum maar dat kom waarschijnlijk omdat de kadansmeter vrij traag reageert en ik met de hand de trappers een paar keer een zwieper heb gegeven. Dat laatste zal net te weinig geweest zijn om de kadansmeter aan het werk te zetten.

Gisteravond begon ik me niet echt lekker te voelen. Misselijk in m'n maag, krampen in de darmen en wat licht in het hoofd. Ik heb niet veel gegeten gisteravond. Vanmorgen was ik verre van fit, onze dochter heeft ons ook een paar keer wakker gemaakt.

Ik was vandaag dan ook in de veronderstelling dat een record traagrijden zou breken. Dit is uiteindelijk toch niet het geval geweest. Vanmorgen ging de heenreis aardig en de terugreis best vlot. Zowel heen als terug heb ik weer darmkrampen gehad, op het werk heb ik een stel diareeremmende pillen gegeten om een reden die ik _denk ik_ verder niet hoef uit te leggen.
Maar goed, het fietsen.... Ik had thuis aangekomen 28,5 km/h gemiddeld op de teller. Zeker geen slechte score gezien m'n lichamelijke gesteldheid.

Geen opmerkingen: