maandag 12 maart 2007

Mooi weer en diefstal

Nagenoeg windstil, lekker zonnetje dus een tweetal ingrediënten voor héérlijk weer.
Omdat het windstil was, had ik niet verwacht dat het alarm van m'n fiets 'vanzelf' af zou gaan. Maar hij ging dus wel af. Toen ik naar het raam liep om te kijken wat er aan de hand was, bleek dat de conciërge m'n fiets aan de staart had opgetild (de tilbeugel wist hij uitstekend te vinden) om hem aan de kant te zetten zodat het fietsenhok algenvrij en schoongemaakt kon worden. Maar geen diefstal dus.

Minder fortuinlijk is een Questrijder. Afgelopen is zijn gele Quest nummer 168 uit z'n achtertuin gestolen. Mocht iemand iemand een 'onbekende' Quest zien rijden of te koop aangeboden zien worden, houd dan in gedachten dat het mogelijk dit exemplaar is. Mocht dat het geval zijn, dan zal de werkelijke eigenaar vast zeer blij zijn als je hem op de hoogte stelt.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Gelukkig heeft de onfortuinlijke Quest-rijder hem alweer terug, helaas wel wat beschadigd. Maar dat is altijd nog beter dan helemaal weg...

WFvN zei

Ik zie het (wat aan de late kant). Gelukkig. Hopen dat de schade verhaald kan worden en dat de uiteindelijke schade meevalt.