dinsdag 6 februari 2007

Glad

Vanmorgen was aan het egale asfalt te zien dat het glad was. Het asfalt schitterde mooi in het licht van de straatlantarens. Uiteraard heb ik wel weer even geprobeerd te voelen hoe glad het was. Óf het viel mee met de gladheid óf m'n KHE Premiums hebben echt veel grip. Later werd duidelijk wat het was.

Niet veel later kwam ik erachter dat ik een groen knopje van de richtingaanwijzers kwijt was. Ik ben gestopt en heb in m'n fiets gezocht maar niets gevonden.

In Spoolde werd ik ingehaald door een snorfietser. Op een gegeven moment draaide de snorfietser vanaf Katerveer rechtsaf de oude IJsselbrug op. Hij minderde daarvoor veel vaart en ging langzaam rijden. Verder nam hij de bocht zo ruim mogelijk. Het mocht echter niet baten. Ineens lag de snorfiets op de grond. De bestuurder bleef nog wel overeind. Op de plek waar het gebeurd was, lagen flink wat stukjes plastic van z'n snorfiets. Die man zal het vast niet leuk gevonden hebben.

Maar goed, het was dus wél glad.
's Middags heb ik nog even in de garage gezocht naar het groene knopje. Helaas niets gevonden. Gelukkig heb ik nog wat zwarte en rode exemplaren liggen dus heb ik er zwarte knopjes op gezet.

Geen opmerkingen: