zaterdag 9 februari 2008

Slecht weekje

Slechts 24 kilometer op de teller afgelopen week. Niet geheel vreemd. Vorige week vrijdag werd onze oudste dochter ziek. Daar vrij snel achteraan kwam de jongste ook met te hoge temperaturen aanzetten. Buikgriep heeft ons te pakken gekregen.
Maandag ben ik wel naar het werk gegaan maar echt fit voelde ik me niet. Het fietsen naar het werk ging traag en ik was wat draaierig.

Na 3 uur werken (voor zover dat ging) heb ik me ziek gemeld want het ging totaal niet. Ze boden me op het werk aan om me naar huis te brengen. Omdat ik 3 wielen heb, dacht ik wel thuis te kunnen komen en dat is ook gelukt maar m'n reisduur was bijna een uur (zeg maar 2x zo lang als normaal en bijna 3x zo lang als m'n recordtijd).

De rest van de week ben ik thuis gebleven met temperaturen van meer dan 38 graden celcius en heb ik een abonnement genomen op het toilet. In eten had ik totaal geen zin. Al met al niet echt leuk dus. Donderdag pas kreeg ik weer wat zin in eten. Vandaag voel ik me geestelijk weer helemaal goed maar lichamelijk voel ik me nog wat licht in m'n hoofd.

Maandag gelukkig weer werken en fietsen.

1 opmerking:

Anoniem zei

beterschap