vrijdag 22 februari 2008

Records gereden..... tenminste.....

Vanmorgen stapte ik in m'n fiets en drukte een paar keer op het knopje rechtsboven om te zien wat de totaalstand van m'n Versatile is. Ik wist dat de 20.000 kilometer eraan zat te komen. En tot mijn grote spijt zag ik dat ik al 800 kilometer voorbij de 20.000 kilometer was wat dus betekent dat ik het moment gemist heb.

Vanmiddag toen ik thuis kwam wilde ik m'n gemiddelde snelheid bekijken omdat m'n conditie afgelopen week niet geweldig was. Ik meende iets van 23,5 km/h te zien te krijgen maar dat was even anders: 112,53 km/h. Nog wat meer knopjes indrukken en ik krijg te zien:
Maximum snelheid: 177 km/h
Gereden tijd: 16:58 uur
Dagafstand: 1843 kilometer

Ik heb deze week slechts 4 keer van en naar m'n werk gereden. Dat is dus 4*24 kilometer = 96 kilometer. Begin deze week heb ik m'n teller gereset maar mogelijk later nog een keer (gistermorgen of vanmorgen) maar dat weet ik niet zeker. Wel is zeker dat de afstand, tijd en snelheden totaal niet kloppen. Ik denk dat m'n fiets gedurende zeker 8 uur met de magneet vlak bij de voeler heeft stil gestaan waarbij een lichte beweging van de fiets de rare waardes heeft geproduceerd. En anders heb ik ergens een ongewenste verbinding in het snoer van m'n fietscomputer o.i.d.

Deze maand heb ik weinig kilometers gereden dus kan ik nog aardig terugrekenen.

Stand op 31-1-2008: 18839 kilometer
Aantal woon-werk-kilometers: 262 kilometer
Dus zou m'n totaalstand ergens in de buurt moeten komen van 19101 kilometer. Ik ga m'n teller hier op instellen. Hopen dat ik die onzin niet weer zal krijgen en dus hopen dat de magneet ongelukkig dicht bij de voeler heeft gestaan.

Geen opmerkingen: